Són les primeres pedalades al nou carril bici de la plaça de Tetuan. D'ara endavant, els ciclistes que van per la Gran Via, vorejaran la rotonda pel costat muntanya. És una millora que els ciclistes reclamaven des de fa temps. CRISTOPHE ALLARG "Me parece muy bien. Lo acabo de descubrir. Antes era más liado porqué había trozos de carril sueltos." S'han instal·lat semàfors i s'han col·locat separadors de cautxú per aïllar els ciclistes de la circulació. Aquesta banda de la plaça passa a tenir un únic carril en direcció Besòs. JOAN VALLS, president del Bicicleta Club de Catalunya "Abans una persona que anés en bici per la Gran Via, en arribar a la plaça Tetuan havia de fer vuit semàfors per fer dos carrers. Ara passem a una situació es pot creuar amb tots en verd i, en el sentit contrari, un o dos de vermells." L'encreuament de la plaça Tetuan és un dels deu punts amb més accidentalitat de bicicletes de la ciutat. En total, l'Ajuntament es gastarà 130.000 euros per millorar-los. La solució de l'Ajuntament, però, no agrada a tothom. ALBERT GARCIA, membre d'Amics de la Bici "Aquest carril bici fa que la bicicleta estigui penalitzada. Has de conduir entre vianants, t'has d'aturar als semàfors de vianants i esperar que els cotxes parin. T'has de tornar a aturar quan els cotxes ja marxen, etc." Els Amics de la Bici critiquen alguns punts de la senyalització. "Aquí tenim una barbaritat viària. Jo vinc del carril de l'esquerre i he de girar a la dreta. I tinc un senyal de seguir recte a la dreta. Per tant, he d'envair el carril de la dreta per girar." Senyalitzacions a banda, sempre hi ha algú que circula per on no toca. I aquests no tenen excusa.

L’encreuament de la plaça Tetuan és un dels deu punts amb més accidentalitat de bicicletes de la ciutat. En total, l’Ajuntament es gastarà 130.000 euros per millorar-los. S’han instal·lat semàfors i s’han col·locat separadors de cautxú per aïllar els ciclistes de la circulació.

El costat muntanya de la plaça passa a tenir un únic carril en direcció Besòs, mentre que es manté un carril de circulació exclusiu per a autobusos i taxis en sentit Llobregat. A més, queda prohibit el gir des de la calçada costat muntanya i sentit Besòs de Gran Via cap a Roger de Flor.

El nou carril ha estat rebut amb diversitat d’opinions entre les associacions ciclistes.