El canvi a la regidoria de Mobilitat, ara amb Laia Bonet al capdavant, ha agafat per sorpresa les entitats que més treballen en aquesta àrea. Des de l’associació Promoció del Transport Públic, la vicepresidenta Dolors Clavell valora positivament que es posi al capdavant de Mobilitat “un perfil polític més visible”. Esperen, però, que l’acumulació de càrrecs de Bonet no afecti negativament la seva feina.

En la mateixa línia, Catalunya Camina també espera que Bonet pugui compatibilitzar totes les seves feines al govern municipal. El secretari de l’entitat, Emeka Okpala, espera, però, que amb el canvi “es reactivin coses noves i es mantinguin les bones”, com la pacificació dels entorns de les escoles.

Els taxistes valoren positivament el canvi

Des de l’Agrupació Taxi Companys, el seu portaveu Luís López, reconeix que no s’ho esperaven però creuen que Bonet “és una persona idònia que coneix el món del taxi”. López, però, vaticina que “les coses continuaran més o menys igual com fins ara”. Pel que fa a la regidora de Mobilitat sortint, Rosa Alarcón, han valorat molt positivament la feina que ha fet de defensa del taxi davant de les VTC.