L’empresa de lloguer de motos eCooltra ha reobert aquest dilluns el servei a Barcelona, després de suspendre’l el 19 de març, amb motiu de la crisi del coronavirus, i poc després que s’aturés també el Bicing. La companyia, però, torna a la feina només amb la meitat de la flota, que ara mateix és de 2.300 motocicletes a la ciutat. El servei, a més, només estarà operatiu entre les sis del matí i la mitjanit, cada dia de la setmana.

Des d’eCooltra, recomanen als usuaris només fer servir les motos per fer desplaçaments de força major, previstos en les mesures de confinament establert amb el decret d’estat d’alarma. I apel·len a la responsabilitat dels ciutadans per respectar les restriccions dictades des de l’administració. Calculen que, durant la primera jornada de tornada a l’activitat, es faran uns 500 desplaçaments a Barcelona.

La companyia, a més, assegura que s’han reforçat les mesures d’higiene, de manera que ara netegen “més freqüentment” els vehicles i els cascs. També s’ha incrementat la neteja d’elements com els manillars o els retrovisors. I, en els pròxims dies, posaran tovalloletes humides a disposició dels usuaris.