García ha remarcat que estan en espera de la reunió de divendres entre l’alcaldessa, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i que, fins que no vegin el metro en funcionament, no acabaran de creure-s’ho.

La directora de les Entitats de la Marina ha afirmat que no descarten mobilitzacions el 12 de febrer per la inauguració de l’L9 Sud o durant el Mobile World Congress si no es confirma l’anunci fet pel conseller. Considera que hi ha voluntat política per portar el metro a la Marina però el que desconeix és d’on sortirà el finançament.

Les reaccions dels veïns de la Marina arriben després que a l’Ajuntament no li hagi agradat gens que el conseller de Territori Josep Rull s’avancés i anunciés aquest dijous al Parlament que aviat es reprendran les obres del metro i que el 2017 se’n podran obrir les estacions.

Fonts municipals van explicar que sempre que s’ha reivindicat aquesta obra, la Generalitat responia que no tenia el finançament necessari. Per això ara veuen amb sorpresa que hagin trobat els diners.