JOSÉ MARÍA SÁNCHEZ, secretari general de l'STAC "A base de presión, con huelgas y manifestaciones están intentando romper la norma al momento. No creo que sea conveniente para el sector lo que se está haciendo, tendríamos que haber esperado hasta el jueves. Si el jueves se tiene que eliminar la norma se eliminará sin ningún problema."

L’STAC assegura que no està d’acord amb les protestes que protagonitzen des d’aquest dilluns els taxistes autònoms. El sindicat se’n manté al marge i especifica que no es tracta d’una vaga oficial. Coincideix, això sí, en el fet que cal suspendre el sistema de torns perquè, diu, té mancances i encara hi ha zones horàries sobredimensionades.

El sindicat explica que l’Administració va demanar a les organitzacions sindicals una setmana de prova per al nou sistema. L’STAC ha avançat que els representants sindicals demanaran conjuntament aquest dimecres la supressió de la norma.

Una possible alternativa als torns és la regulació horària que proposa l’STAC, que limitaria les hores laborables de totes les llicències.