Barcelona Serveis Municipals ha obert un expedient a Clear Channel per les diverses aturades que ha patit el servei del Bicing durant aquest matí. Les causes de les incidències han estat les tasques de manteniment del sistema informàtic i de la base de dades.

Les feines de manteniment del sistema informàtic i de la base de dades del sistema generalment es fan els dilluns. Excepcionalment, aquestes feines s’han programat per avui, per sincronitzar-les amb el canvi del sistema informàtic que s’havia d’haver fet ahir i que finalment no es va canviar. Això ha provocat que hi hagi diferents aturades al servei. La primera s’ha produït des de les 8.13 fins les 8.43 hores. La segona, de les 9.15 fins a les 9.30 hores. I per últim, la tercera ha estat des de les 12  fins a les 12.25 hores.

Per aquestes aturades Barcelona Serveis Municipals ha obert un expedient a l’empresa prestadora del servei, Clear Channel. A més, l’empresa gestora del servei ha anunciat que el sistema encara no està del tot estable i pot ser que es produeixin noves incidències durant el dia d’avui. Uns problemes que B:SM s’ha compromès a informar puntualment als usuaris a través dels sistemes d’informació habituals.