Dues persones han resultat ferides lleus en un accident múltiple que s’ha registrat a les 13.20 h d’aquest dijous a la travessera de Gràcia, a l’altura del carrer de Balmes. Segons ha informat l’Ajuntament, en el sinistre s’hi han vist implicats quatre turismes en una col·lisió de la qual encara s’investiguen les causes. De fet, la setmana passada ja hi va haver un altre accident a la mateixa via, en què es van veure implicats un autobús de TMB i una moto.

Es dona la circumstància que aquest tram de la travessera de Gràcia disposa d’un carril reservat per a autobusos, i els vehicles de transport col·lectiu circulen en el sentit invers —en direcció al Llobregat— a la resta de vehicles, que ho fan en sentit Besòs.

Aquest és el segon accident en una sola setmana, després d’un inici del 2020 en què, durant els primers set mesos de l’any, el nombre d’accidents va baixar un 43 %.

A resultes de la col·lisió múltiple, la via ha hagut d’estar tallada al trànsit més d’una hora, mentre el servei de Grua Municipal ha enretirat els turismes afectats. La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit, provisionalment, per carrers adjacents, fins que ha pogut reobrir la circulació per la travessera de Gràcia, novament, a les 14.30 h.