Avui a l'aeroport és dia d'esperes, de consultar els panells de les arribades, per recollir els qui han anat de vacances de Setmana Santa, un període en què molts aprofiten per anar a veure familiars que viuen lluny de Barcelona. D'altres han pogut fer tota una setmana de festa i això els ha permès fer viatges llargs. I alguns tornaven avui sense tenir res a veure amb la Setmana Santa. Dilluns de Pasqua és el dia de més activitat de l'any a l'aeroport, avui es faran quasi 850 operacions. En total durant tota aquesta Setmana Santa han passat per l'aeroport del Prat unes 730.000 persones que s'han desplaçat en 4.350 vols, això són uns 500 menys que en la Setmana Santa de l'any passat. Us ho ha explicat des de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, Dani Clavera.

Al llarg de tota la Setmana Santa, des de divendres 22 març fins aquest Dilluns de Pasqua, s’hauran enlairat o hauran aterrat més de 4.350 vols, que han transportat unes 730.000 persones. D’aquestes operacions, 105 són vols xàrter, 25 dels quals han operat aquest inici de setmana. El total d’operacions és inferior a la xifra de 2012, quan en cinc dies es van aconseguir superar els 5.000 vols.

Entre els destins més sol·licitats n’hi ha de llunyans, com Moscou i Istanbul, i d’altres de més habituals, com Màlaga, Sevilla, les Illes Canàries i les Balears. Molts dels viatgers han aprofitat aquests dies de vacances per anar a veure familiars que viuen a l’estranger. Hi ha qui ha optat també per agafar-se més dies de festa i fer viatges encara més llargs.

Ha estat, doncs, un dia d’esperes a l’aeroport de Barcelona-el Prat, de consultar els panells de les arribades, i de recollir familiars.