plaça de Karl Marx

Un home ha estat arrestat per topar el seu cotxe amb un ciclista que divendres passat circulava pel passeig de la Vall d’Hebron amb la plaça de Karl Marx. El detingut va donar positiu al control d’alcoholèmia i, de fet, la Guàrdia Urbana admet que presentava símptomes evidents d’haver begut. Els fets van passar a les 22.20 h i hi ha dos testimonis que sembla que poden ser clau per a la investigació.

El ciclista va ser atès al lloc dels fets per una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques i un cop estabilitzat el van traslladar a l’Hospital Vall d’Hebron, on continua ingressat.

El conductor circulava en sentit Besòs per la calçada mar del passeig de la Vall d’Hebron i quan va arribar a la confluència amb la plaça de Karl Marx va topar per la part davantera del cotxe amb el ciclista que, com a conseqüència de l’impacte, va sortir projectat uns 14 metres.

El conductor del turisme es va sotmetre a la prova d’alcoholèmia i el test va resultar positiu. La Guàrdia Urbana analitza la possibilitat que el cotxe circulés també amb excés de velocitat.

Arrestat per conduir una moto robada

La policia local ha informat també al seu compte de Twitter de la detenció dissabte passat d’un jove que conduïa una moto robada i es va saltar un control policial.