Primer dia sense trens a l’estació de Sant Andreu Comtal, que ha deixat de funcionar després de 168 anys. Això ha generat confusió entre alguns viatgers, que han continuat arribant a l’estació per agafar un comboi. Alguns han explicat a betevé que no sabien que des d’aquest dissabte l’estació no funcionava i és per això que s’han vist grups de gent que anava des del metro fins a l’estació, on un vigilant els ha explicat les alternatives de transport que han acceptat amb resignació.

Afectacions a l’R2 Nord i l’R11 de Rodalies per les obres de la futura estació de Sant Andreu

Afectacions a l’R2 Nord i l’R11

El tancament de l’estació coincideix amb les obres a Rodalies per construir la futura estació de Sant Andreu, que afecten la circulació dels trens de l’R2 Nord i l’R11. Els combois d’aquestes línies acaben el recorregut a Montcada i Reixac. Els viatgers poden fer aquest trajecte en un autobús llançadora gratuït.

En les primeres hores en marxa, alguns usuaris han criticat que això allarga el temps final del viatge. Aquest dissabte el servei de bus ha funcionat amb normalitat i hi ha hagut un degoteig de passatgers. També alguna sorpresa, com la d’unes viatgeres que han criticat que mentre que al tren podien pujar amb el seu gos amb morrió, a l’autobús no està previst per la normativa vigent.

La inauguració de l’estació de Sant Andreu, a tocar

La nova estació de Sant Andreu està previst que entri en funcionament l’11 de desembre, coincidint amb el restabliment del servei de l’R2 Nord i l’R11 entre Sant Andreu i el Clot-Aragó, que ha de servir també per fer passar aquestes línies per dins de la futura estació de la Sagrera.