obres Rodalies 2022

(ACN) La circulació de trens està interrompuda entre Gavà i el Prat de Llobregat des de les 17.40 h d’aquest dilluns a causa del descarrilament d’un tren de Rodalies a l’entrada de l’estació del Prat. En concret, i segons expliquen fonts de Renfe, el gestor de les infraestructures ferroviàries, Adif, ha aturat la circulació en aquest indret per la sortida d’un eix del tren que cobria el trajecte Sant Vicenç de Calders – Estació de França.

Renfe indica que no hi ha hagut danys personals i que els viatgers afectats han estat transbordats a un altre tren situat en paral·lel a l’aturat. Tècnics d’Adif estan avaluant si hi ha gàlib per poder circular per l’altra via.

Renfe està destinant personal d’informació i atenció al client als punts afectats a més d’informar a través de tots els seus canals de comunicació. Els tècnics s’estan desplaçant al punt per valorar l’afectació i procedir a realitzar les tasques d’encarrilament.

Servei alternatiu d’autobusos per l’R2 Sud

També segons informa Renfe, de moment queda afectada la línia R2 Sud de Rodalies amb transbordament entre Gavà i el Prat. Aquest servei s’està gestionant per carretera amb autobusos. Els trens regionals del corredor sud, R13, R14, R5, R16 i R17 s’estan desviant per Vilafranca.