Matí complicat a la ronda de Dalt. Dos accidents al voltant del km 8 de la ronda, en sentit Llobregat, han afectat a primera hora d’aquest dijous aquesta via, que ha continuat amb llargues cues un cop retirats els vehicles implicats. Algunes línies de bus també s’han vist alterades en començar el dia, com a conseqüència de la doble col·lisió.

Circulació complicada aquest dijous al matí a la ronda de Dalt des del nus de la Trinitat fins a Sant Gervasi per un accident que s’ha produït a Pedralbes, i que ha causat cues quilomètriques.

A les 6.49 h s’ha donat l’avís a Trànsit d’un xoc al km 8 de la ronda, en sentit Llobregat, on hi ha hagut un accident múltiple i en què s’han vist involucrats cinc vehicles, sense ferits. Pocs minuts després hi ha hagut un altre accident amb una moto implicada, el conductor de la qual ha resultat ferit i ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron.

Com a resultat d’aquests accidents s’han tallat dos carrils, per deixar passar el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), la Guardia Urbana i les grues. A les 8 h s’han obert els carrils centrals i esquerre, mentre l’ambulància ocupava el carril dret. Tot plegat ja s’ha solucionat però les cues s’han mantingut fins al voltant de les 10 del matí a resultes de l’alteració de trànsit provocada pels accidents, tal com informa el Servei Català de Trànsit a les xarxes socials.