Cotxes a l'autopista AP-7

L’AP-7 ha tornat a registrat cues quilomètriques aquest diumenge a la tarda durant l’operació tornada de les vacances d’estiu. El punt amb més problemes ha estat el tram sud, amb 11 quilòmetres de circulació amb retencions a l’altura de Martorell, en sentit Barcelona, a les 18 h. També s’han registrat tres quilòmetres de cua al tram nord, a l’altura de la Roca del Vallès, també d’entrada a la ciutat. A la C-32 també hi havies cues de cinc quilòmetres a l’altura d’Alella, d’entrada a Barcelona.

La situació a les carreteres, però, s’ha normalitzat a quarts de vuit del vespre.

Carrils addicionals a l’AP-7 i la C-32

Per facilitar el retorn dels vehicles a l’àrea metropolitana, el Servei Català del Trànsit (SCT) ha obert carrils addicionals a l’AP-7 i a la C-32, en els trams sud i nord d’ambdues vies. Trànsit havia calculat que aquestes dues autopistes concentren bona part de l’entrada a l’àrea metropolitana dels 236.000 vehicles previstos.

Restriccions per als vehicles pesants

A banda, aquest diumenge a la tarda també s’han establert restriccions de circulació als vehicles pesants, amb l’obligatorietat que per l’AP-7 i la C-32 circulin pel carril dret, i que tampoc no facin avançaments i no sobrepassin els 80 km/h.