Una imatge sorprenent la que s’ha vist a les Glòries. Un cotxe ha estat enxampat circulant per les vies del tramvia, perdut enmig de les obres que s’estan fent per pacificar la zona. Un vídeo compartit a les xarxes socials mostra com el conductor del vehicle vermell circula, de nit, per sobre del tram reservat per al TRAM, entre els diversos elements de les obres. El cotxe va ser enxampat a l’altura de l’estació de metro, ben a prop de la Torre Glòries.

Els fets van passar la matinada de dilluns pels volts de les 8.30 h. Segons explica el difusor de les imatges, el cotxe primer va circular per la vorera a tocar de la parada de metro i després va baixar a les vies del tramvia.

Els testimonis, sorpresos amb la imatge

Ara, sentit Besòs, el trànsit no pot circular en superfície per les Glòries i, per tant, el cotxe enxampat hauria d’haver anat pel túnel soterrat o per qualsevol altra via alternativa. La imatge del cotxe circulant per les vies del tramvia va captar l’atenció, i la sorpresa, dels testimonis que ho van poder veure. El vídeo ha estat compartit a les xarxes amb el compte @SocialDrive.

L’última fase dels treballs per completar el parc i culminar la transformació de la plaça va començar recentment, un cop alliberat el trànsit amb l’obertura dels túnels viaris.

parc Glòries
Així ha de quedar la plaça de les Glòries en un futur