Estadi

El grup britànic, Coldplay, actuarà a l’Estadi Olímpic de Lluís Companys els dies 24, 25, 27 i 28 de maig amb la gira Music of the spheres. És el primer cop que un grup omple aquest recinte quatre dies seguits. Per aquestes jornades, B:SM ha fet un seguit de recomanacions per garantir la mobilitat a la zona: Es recomana que les persones es desplacin en transport públic o a peu i que arribin amb temps.

Les portes s’obriran a les 17 h i es demana al públic que arribi de forma esglaonada i que es consultin els webs i xarxes socials de l’Estadi Olímpic i del promotor dels concerts per saber si hi ha alguna novetats o informació d’interès.

Coincidint amb la celebració dels quatre concerts, l’Anella Olímpica i l’Ajuntament reactiven la campanya informativa “L’Estadi Olímpic és molt a prop. Tria la manera més sostenible d’arribar-hi” amb l’objectiu d’afavorir una mobilitat sostenible fins a la muntanya de Montjuïc.

Ampliació dels horaris

La Línia 150 que va des de la plaça d’Espanya fins al Castell de Montjuïces reforçarà. Alhora, s’habilitarà un servei de busos llançadora a la sortida del concert per facilitar els recorreguts de baixada.

Les escales mecàniques ampliaran horari i funcionaran fins a les 2 h de la matinada.

Es limitarà l’accés amb vehicle privat

Els assistents al concert tindran dificultat per arribar fins a l’Estadi amb vehicle privat. Es limitarà l’estacionament a la via pública en diferents trams determinats de l’avinguda de l’Estadi, el passeig Olímpic, passeig del Migdia i els carrers dels Jocs del 92 i Doctor Font i Quer, i d’altres zones d’aparcament ubicades a l’entorn de l’Anella Olímpica.