Nous vols Barcelona-Seül

La companyia sud-coreana Asiana Airlines ha estrenat aquest dijous quatre noves connexions setmanals en avió entre l’aeroport de Barcelona-el Prat i el d’Incheon, a Seül.

Els vols es faran els dimarts, els dijous, els dissabtes i els diumenges. El primer avió que cobreix la ruta Barcelona-Seül ha sortit de la capital coreana a les 12.45 h (hora local) i té previst aterrar a Catalunya a les 18.55 h.

En sentit contrari, els vols sortiran a les 21.10 h de Barcelona i arribaran a Seül a les 16.45 h de l’endemà. Asiana ha triat l’avió Boeing 777-200 (amb capacitat per a 300 persones) per cobrir la ruta.

Reforç a l’enllaç Barcelona-Seül

Els vols operats per Asiana Airlines se sumen als que ofereix des del 2017 Korean Air. Segons el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries, les quatre connexions noves Barcelona-Seül donaran resposta a prop de 200.000 viatgers que l’any passat van fer el trajecte de forma indirecta.

La ruta d’Asiana arriba en el millor moment de l’aeroport del Prat pel que fa a connexions intercontinentals. S’han consolidat 45 destinacions d’altres continents i l’any passat es van transportar 7,2 milions de passatgers.