El bus a demanda del Farró-Galvany ja ha començat a circular pels carrers de Sarrià – Sant Gervasi. El servei a la carta serveix per acostar el veïnat a serveis bàsics com el CAP Adrià i l’Hospital Plató i estarà en període de proves fins al 25 de novembre. Durant aquests dies els usuaris poden provar el servei de manera gratuïta amb l’ajuda d’un informador que és en tot moment dins l’autobús. Aquest informador assessora els viatgers per fer la petició del servei a través de l’aplicació mòbil El Meu Bus, una reserva que també es pot fer per telèfon.

Un servei a la carta sense horaris fixos

El nou bus a demanda disposa de 16 parades fixes per escollir el lloc i l’hora de pujada i de baixada, 12 de les quals són noves. L’autobús funciona de 7 a 21 h de dilluns a divendres, de 8 a 21 h els dissabtes i de 9 a 21 h els diumenges. Les reserves s’han de fer amb 45 minuts d’antelació i tenen un temps d’espera inferior als cinc minuts.

Un període de proves amb servei gratuït

Un cop finalitzi la prova pilot del servei, el bus a la carta del Farró-Galvany es posarà en marxa el 28 de novembre i per utilitzar-lo caldrà validar el títol de transport. Aquest és el quart autobús a demanda que TMB posa en marxa a la ciutat, després dels serveis que ja funcionen a Montbau, Torre Baró i Torre Baró Sud – Vallbona Sud.