En aquest tram hi ha una calçada doble i des d’aquest dilluns i fins al dia 26 es tallarà la del costat Llobregat, és a dir, la que està destinada a l’Aerobús. Les parades d’aquest transport interurbà s’han traslladat al passeig de Gràcia, entre la mateixa plaça de Catalunya i el carrer de Casp.

La segona fase dels treballs, que es preveu dur a terme els dies 24 i 25, inclou el canvi de les rajoles del lateral de la calçada, les que condueixen l’aigua cap a les reixes d’evacuació, que també es canviaran. Per fer-ho, es tallarà el carril on s’ubiquen les parades d’autobús de TMB i també la parada de taxis. Es mantindran, però, els carrils de circulació.

Si tot va com està previst, la nit del 26 al 27 es faran els treballs d’impermeabilització i el tapat de les juntes de la calçada del costat Besòs, és a dir, la que inclou tant les parades de taxi i d’autobús com els carrils de circulació. Les obres obligaran a tallar el trànsit completament a partir de les 22 h.

Els treballs d’asfaltat i pintat de la senyalització horitzontal s’han de dur a terme diumenge 27 i comportaran un tall total de les dues calçades entre les 7 h i les 22.

Per al dia 28 s’han programat les tasques de  tall i segellat de la calçada Llobregat, que han de començar a les 14 h. Un cop s’acabin, el trànsit es reobrirà i la parada de l’Aerobús recuperarà l’emplaçament original a partir de les 5 h del dia 29.

La darrera fase es durà a terme, segons les previsions, aquesta mateixa nit, la del 28 al 29, quan s’enllestirà la calçada en sentit Besòs i es pintarà el tram del passeig de Gràcia entre la plaça i el carrer de Casp.