manifestació vaga taxis barcelona 2022

El 18 de maig arriba una nova vaga de taxis a Barcelona. Aquest 2022 els taxistes han organitzat diverses protestes; per exemple, contra l’increment dels preus. Ara, el sector protesta contra les llicències VTC i reclama a la Generalitat de Catalunya que estableixi un màxim d’un VTC per cada 30 taxis. Per fer-ho, a banda de la vaga, han plantejat accions de protesta.

Quina manifestació hi ha prevista a Barcelona el 18 de maig amb motiu de la vaga de taxis 2022? Com serà aquesta mobilització?

Marxa lenta a Barcelona per la vaga de taxis

La principal manifestació a Barcelona prevista aquest dimecres per la vaga de taxis del 18 de maig consistirà en una marxa lenta de taxistes per la ciutat. La mobilització començarà al matí a la Gran Via de les Corts Catalanes, a l’altura del carrer de Balmes. Per tant, la protesta engegarà en ple centre de Barcelona i en un moment en què es preveu força trànsit de vehicles.

Els taxistes avançaran a poc a poc per la Gran Via per passar per diversos carrers de la ciutat abans d’arribar al Parlament de Catalunya, on està previst que finalitzi l’acció de protesta. Aquí, el sector vol fer arribar als grups parlamentaris les seves reivindicacions i el seu rebuig a una possible liberalització de les llicències de VTC.

Quanta estona durarà la manifestació? I la vaga de taxistes?

Està previst que la vaga duri quatre hores, entre les 10 i les 14 h. La manifestació dels taxistes, amb la marxa lenta, es farà en aquest tram d’aturada. Es preveu, per tant, que hi hagi carrers tallats per la mobilització i, també, desviacions d’algunes línies d’autobús de TMB. Aquí podràs seguir les incidències en temps real.

manifestació vaga taxis barcelona 2022