com arribar Mobile World Congress 2023 Barcelona
Imatge: Mobile World Congress

El Mobile World Congress 2023 a Barcelona torna al recinte de la Fira de Barcelona del 27 de febrer al 2 de març. Enguany, s’espera que el congrés recuperi les xifres d’assistència prepandèmia, amb més de 2.000 expositors i 80.000 congressistes. Si no et vols perdre el congrés de telefonia mòbil, t’expliquem com arribar al Mobile World Congress 2023 en transport públic i totes les alternatives que tens de metro, bus i ferrocarrils.

Metro pel Mobile World Congress 2023

El metro és una de les millors opcions per arribar fins al recinte de Fira de Barcelona. Consulta les línies que et deixaran més a prop del saló de telefonia mòbil:

  • L9 Sud: parades Fira i Europa Fira (accés sud).
  • L10 Sud: parada Foc (accés nord).
  • L1: la parada de la Torrassa connecta amb l’L9 Sud.
  • L3: la parada de Zona Universitària connecta amb l’L9 Sud.
  • L5: la parada de Collblanc connecta amb l’L9 Sud.

Segons informa TMB, hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de L9/L10 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l’estació d’Espanya (L1 i L3).

Busos al MWC 2022

Si prefereixes veure la ciutat, el bus és una alternativa perfecta per desplaçar-te fins al Mobile World Congress 2023.

  • Línies H12, V1, 46, 65 de TMB

A més de les línies de bus convencionals, els organitzadors de l’esdeveniment habilitaran un bus llançadora directe que connectarà la plaça d’Espanya amb el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta línia tindrà un interval de pas de 5-7 minuts tots els dies del MWC, excepte l’últim dia circularà entre les 8 i les 16 h amb una freqüència de pas d’11-12 minuts.

FGC pel Mobile World Congress 2022

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) són la tercera opció per arribar fins al MWC. Independentment de la línia que agafis, t’hauràs de baixar a l’estació d’Europa-Fira:

  • L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60: parada Europa-Fira

Mentre duri el congrés de telefonia mòbil i noves tecnologies, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) incrementarà la freqüència de trens de la línia L8 en 30 circulacions diàries i doblarà la capacitat dels combois per transportar fins a 8.000 persones cada hora.

Renfe oferirà un 15 % de descompte pel Mobile

Renfe oferirà als assistents del Mobile World Congress un 15 % de descompte en el preu dels bitllets d’AVE o llarga distància amb destinació Barcelona, per viatjar entre el 27 de febrer i el 2 de març. A més, durant el MWC, la companyia ferroviària reforçarà les connexions entre la nostra ciutat i Madrid, amb 8.790 places addicionals.