PERE TORRES, director general de l'ATM "Hem de veure el transport públic com a espai públic. És una prolongació dels carrers i de les places en desplaçament. Però al capdavall és exactament el mateix. I per tant també és un espai en el qual ha de primar la convivència, és un espai en el qual s'ha de primar el respecte pel mobiliari i per l'entorn." HUMBERTO LÓPEZ VILALTA, director del TRAM "Necessitem civisme i necessitem incrementar la seguretat. Civisme en tots els sentits, civisme envers el mitjà, és a dir, hem de complir les normes. Hem de validar els nostres títols de transport però també civisme envers els nostres conciutadans."

“Tu ens importes” dóna explicacions sobre com utilitzar les portes dobles per entrar al tramvia amb cadira de rodes, bicicleta o cadira de nadó i de la necessitat d’agafar-se a les barres. Alerta sobre que cal no distreure’s amb el telèfon mòbil en creuar les vies i de la prohibició d’entrar o sortir després dels avisos acústics i lluminosos del tancament de portes.

El director general de l’ATM, Pere Torres, ha destacat que “hem de veure el transport públic com a espai públic, en el qual ha de prevaldre la convivència i el respecte pel mobiliari i per l’entorn”. De la seva banda, el director del TRAM, Humberto López Vilalta, ha afegit que cal incrementar el civisme i la seguretat “en tots els sentits”.

La campanya té com a protagonista la companyia de ball de carrer (street dance) Kulbik.