A partir de les 16 h es restringirà al pas de vehicles pesants, de més de 3.500 quilos, a dins de la ciutat. És una mesura que l’Ajuntament va iniciar l’any passat per minimitzar la possibilitat d’un atac terrorista.

En cas que hi hagi perill d’aglomeracions, abans de l’inici de la cavalcada, pot quedar tancat l’accés de la ronda de Sant Antoni de l’estació de metro d’Universitat. També es reforçarà el personal d’atenció al públic, seguretat i neteja de les estacions més concorregudes durant la cavalcada.

A més, es prohibirà aparcar des de les 7 h de divendres a totes les vies del recorregut, a més de la plaça de Catalunya, el passeig de Circumval·lació, la plaça de Josep Puig i Cadafalch i el carrer de Consolat de Mar. Es col·locaran avisos i es deixaran fora de servei els parquímetres.

La cavalcada començarà a les sis de la tarda a l’avinguda del Marquès d’Argentera i continuarà per Pla de Palau, la via Laietana, la plaça d’Urquinaona, el carrer de Fontanella, la plaça de Catalunya, el carrer de Pelai, la plaça de la Universitat, el carrer de Sepúlveda, el Paral·lel, la plaça d’Espanya, l’avinguda de la Reina Maria Cristina, fins a arribar a les 21 h a l’avinguda de Rius i Taulet. Tots aquests carrers i els voltants quedaran tallats al trànsit.