Els usuaris del carril bici de l’avinguda Diagonal, entre el carrer de Sicília i el de Sardenya, respiren una mica més tranquils després de dos dies desconcertants. Bicicletes i patinets es trobaven amb sorpresa que, amb l’inici de les obres de connexió del tramvia, el carril bidireccional es va omplir dimarts de cotxes i motos circulant.

Els vehicles que circulaven pel lateral de la Diagonal en sentit Besòs, a l’arribar a l’encreuament amb el carrer de Sicília, no podien seguir circulant per l’avinguda perquè ja s’ha tallat la circulació per les obres del tramvia. Ara bé, en un lateral s’ha mantingut un carril bici bidireccional separat per blocs de formigó groc. La manca de senyalització va fer que dimarts molts vehicles es confonguessin i s’incorporessin al carril bici pensant-se que estava destinat a cotxes i motos.

L’Ajuntament instal·la senyalització provisional

L’Ajuntament de Barcelona, aquest dimecres al matí, s’ha afanyat a instal·lar una senyalització provisional per deixar clar als vehicles que circulen per l’avinguda han de girar obligatòriament cap a l’esquerra, pel carrer de Sicília, i no poden continuar en línia recta. També s’han instal·lat cons per marcar la continuïtat del carril bici. En uns dies, es reforçarà amb senyalitzacions horitzontal i vertical tant al lateral de la Diagonal com al carrer de Sicília i s’instal·laran fitons a l’entrada del carril bici. El consistori lamenta les molèsties que ha ocasionat la situació i ha explicat que està millorant la senyalització i també els passos alternatius en aquest punt.

Senyalització provisional al carril bici de l’avinguda Diagonal

Les xarxes s’omplen de queixes dels usuaris

Barnabici va ser una de les primeres en denunciar la situació a les xarxes socials i a reclamar la intervenció de la Guàrdia Urbana.