marxes llibertat 2019

La vaga general d’aquest divendres afecta greument la mobilitat. Hi ha talls intermitents de trànsit a les principals vies de Catalunya i és possible que creixi el nombre de carreteres tallades el 18 d’octubre per manifestacions espontànies a la calçada. L’entrada a Barcelona de les Marxes per la Llibertat també afecta vies d’accés com l’avinguda Diagonal, l’avinguda Meridiana i la Gran Via. L’hora d’arribada a Barcelona d’aquestes marxes es preveu a les 11.15 h a la Gran Via cap a la plaça de les Glòries, a les 13 h a l’avinguda Meridiana i a les 13.45 h a l’avinguda Diagonal per la Zona Universitària.

Carreteres tallades

Les implicacions previstes són les de les carreteres que estan ocupades per les Marxes per la Llibertat, que es divideixen en tres grups i afecten:

  • N-II: talls al tram Premià de Mar – Montgat a partir de les 9 h
  • N-II: talls al tram Martorell-Pallejà a partir de les 7.15 h
  • A-2: talls al tram Pallejà – Molins de Rei a les 11 h
  • B-23: talls al tram Molins de Rei – Barcelona (avinguda Diagonal) a les 13.45 h
  • C-31: talls al tram Badalona-Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes) a les 11.15 h
  • C-58: talls al tram Sant Quirze a les 8 h i arribada a l’avinguda Meridiana a les 13 h

carreteres tallades 18 octubre

Talls de trànsit a Barcelona per les Marxes per la Llibertat

La columna de Girona té prevista l’entrada a Barcelona per la Gran Via cap a les Glòries a les 13.45 h. El recorregut que faran fins als Jardinets de Salvador Espriu, hi volen arribar a les 17 h, serà pel carrer de la Independència, Aragó i passeig de Gràcia amunt fins arribar a Jardinets de Gràcia. A aquesta marxa s’hi afegirà pel carrer d’Aragó la columna de Berga i Vic, que té prevista l’entrada a Barcelona per l’avinguda Meridiana a les 13 h. Es trobaran per Aragó amb la marxa gironina per anar plegats fins a Jardinets de Gràcia. Finalment, la columna de Tarragona i Tàrrega accedirà a la ciutat per l’avinguda Diagonal i avançarà per aquesta artèria fins al punt de trobada amb la resta de manifestants.