La travessera de les Corts, entre el carrer d’Arístides Maillol i la gran via de Carles III, ha estat una de les primeres vies que s’han vist afectades per les mobilitzacions convocades per Tsunami Democràtic. Aquest tall afecta també vuit línies d’autobús que passen per aquesta zona: les D20, H8, V1, 52, 54, 75, 113 i 157. També s’ha tallat el trànsit a la resta de carrers de l’entorn del Camp Nou: Arístides Maillol, Elisabeth Eidenbenz i les avingudes de Joan XXIII i de Doctor Marañón.

A causa dels aldarulls que hi ha hagut durant el partit del Barça-Madrid, on també s’han cremat alguns contenidors, els talls a l’entorn del Camp Nou s’han allargat fins més enllà de les 10 de la nit.

Tall a la Diagonal

Davant de l’Hotel Sofia, on s’han allotjat els jugadors del FC Barcelona i del Reial Madrid, els manifestants han impedit la circulació de vehicles a la plaça de Pius XII  a mitja tarda d’aquest dimecres. Des d’allà, també han tallat el trànsit a l’avinguda de la Diagonal, en els dos sentits de la marxa, on no s’hi ha pogut circular fins a les 18.45h.

El tall de la Diagonal ha afectat la línia de bus H6, entre l’avinguda del Doctor Marañón i la plaça de Pius XII, i la ronda de Dalt, on s’ha tancat la sortida 11 en sentit Besòs. Això ha provocat retencions de fins a 7 km en sentit Besòs. A més, en  sentit Llobregat l’efecte badoc també ha fet que el trànsit fos lent.

També s’han tancat els accessos a l’avinguda Diagonal per la B-23 on s’ha desviat el trànsit cap a Esplugues de Llobregat.

Tall habitual a Meridiana

L’avinguda de la Meridiana també s’ha tallat al trànsit aquest dimecres al vespre, com es fa cada dia des que es va donar a conèixer la sentència del procés.