Dia sense Cotxes 2021
Imatge: Carlota Serarols (Ajuntament de Barcelona)

El Dia sense Cotxes 2021 torna a Barcelona aquest 22 de setembre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. S’han programat una quarantena d’activitats, que un any més treuran espai als cotxes, les motos i les furgonetes per donar-se’l als vianants i fomentar la mobilitat sostenible. Consulta les afectacions de mobilitat i quins carrers es tallaran durant el Dia sense Cotxes.

Talls de trànsit el Dia sense Cotxes

Aquest dimecres la circulació de vehicles se substituirà per tallers, exposicions, circuits infantils amb bicicleta, balls en línia i xerrades. Durant tot el dia hi haurà talls de trànsit locals i la Guàrdia Urbana farà desviaments per minimitzar les afectacions.

L’avinguda Meridiana, el carrer del Consell de Cent, el de Felip II o el de Calàbria seran alguns dels punts de la ciutat afectats pel Dia sense Cotxes.

Alteracions al transport públic

Els talls de trànsit del Dia sense Cotxes també poden provocar afectacions en el recorregut i el temps d’espera d’algunes línies d’autobús. Són aquestes:

  • V27. El tall de trànsit al carrer de Felip II, entre el de Costa i Cuixart i el de Ramon Albó, pot provocar desviacions o limitacions del recorregut de la línia V27 entre les 16 i les 21 h. A més, TMB informa que queden anul·lades les parades de la plaça dels Indians, Felip II – Ramon Albó i Felip II – plaça del Congrés.
  • 185. Es preveuen talls de trànsit als carrers d’Eduard Toda, Campoamor i Tajo entre les 16 i les 21 h. Com a conseqüència, es pot desviar o limitar el recorregut de la Línia 185. També queden sense servei les parades de la plaça d’Eivissa-Horta, Campoamor-Rectoria, Tajo – passatge de Vila i Rosell i Campoamor – Lloret de Mar.
  • V25 i 62. Si ets usuari de línia V25 o 62 has de saber que es podran desviar del recorregut habitual entre les 18.30 i les 20 h per les activitats programades a l’avinguda Meridiana entre el carrer d’Aragó i el de Consell de Cent. També s’anul·laran les parades de Meridiana-Aragó i plaça de les Glòries.
  • 141. El Bus 141 es desviarà entre les 8.30 i les 14 h al seu pas pel carrer de Calàbria, en la confluència de Sepúlveda i Gran Via de les Corts Catalanes. La parada de Calàbria – Gran via quedarà fora de servei mentre durin els talls de trànsit.