Des d’aquest dissabte, ja es pot tornar a circular pel carrer de Mallorca a la confluència amb el de Nàpols i a la cruïlla amb el d’Independència. Aquests dos punts estaven tallats al trànsit rodat perquè s’estaven fent les obres de construcció de les sortides d’emergència de l’AVE des del passat 22 de juliol.

Finalment, les obres per fer les sortides d’emergència noves del túnel de l’AVE han acabat tres setmanes abans del previst i, per això, ja hi tornen a passar vehicles. Malgrat tot, només s’han reobert dos carrils del carrer de Mallorca amb l’avinguda de Meridiana fins al carrer d’Independència i tres carrils fins a Nàpols. Una situació que es mantindrà de forma provisional fins la finalització completa de les obres. S’anirà reduint l’ocupació a mesura que s’acabin els treballs.

Les obres continuaran diumenge 25 de novembre amb els treballs a la confluència d’Urgell amb Provença. Com a conseqüència, es reduiran els carrils de circulació de quatre a dos entre Mallorca i Rosselló, es modificaran els encaminaments dels vianants i, també, el carril bici d’Urgell.