Situació de caos la que s’ha viscut aquest dilluns al matí al carrer Gran de la Sagrera, al barri de la Sagrera. El conductor d’un cotxe petit ha estacionat de forma incorrecta a la cruïlla d’aquest carrer amb el de Clara Zetkin. El vehicle tancava el pas als busos que venien de Gran de la Sagrera i, també, aquells que giraven des de Clara Zetkin. El resultat: trànsit tallat, presència de la Guàrdia Urbana, autobusos sense poder passar i fins i tot un semàfor trencat, tal com mostra el vídeo d’Alex Malvehy.

El vehicle mal estacionat ha provocat que un dels busos que giraven des del carrer de Clara Zetkin no pogués continuar la seva trajectòria sense fer malbé el cotxe o el mateix bus. Això ha provocat darrere seu un efecte tap: el trànsit que hi havia darrere tampoc no ha pogut avançar.

Els busos, atrapats sense poder sortir-ne

La majoria de vehicles han pogut fer marxa enrere i agafar un camí alternatiu, però els busos no i, per això, els que s’hi han quedat atrapats no han pogut sortir-ne fins que no s’ha retirat el vehicle mal aparcat. En les imatges captades per Alex Malvehy es poden veure fins a set autobusos, gairebé un darrere de l’altre, esperant la retirada del vehicle sense poder moure’s. A més, aquest testimoni detalla que hi ha hagut baralles mentre es produïa el succés.

Les línies de bus que han quedat aturades durant una estona per la presència d’aquest cotxe mal aparcat han estat cinc total: H8, V29, V31, 34 i 126. Per això, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha optat per desviar les línies i seguir les indicacions de la Guàrdia Urbana.

20 minuts després de l’incident, s’ha normalitzat el trànsit i les línies de TMB afectades han recuperat el servei habitual.