foto: @antiradarcatala

Un camió ha fet la tisora a les 5.55 h d’aquest divendres a la ronda del Litoral a l’altura de Bon Pastor en sentit Llobregat. El camió, com conseqüència, ha xocat amb un turisme. L’accident ha deixat un ferit lleu en aquest punt del Nus de la Trinitat.

Després de caure un xàfec important, s’ha tancant la ronda del Litoral de manera intermitent per tasques de neteja de la calçada a causa de la benzina que ha vessat el vehicle. S’han format retencions quilomètriques en les diverses vies que connecten amb aquest punt de la ronda i els vehicles es desvien per la ronda de Dalt.

La incidència ha provocat uns set quilòmetres de cua a la C-58 —s’ha obert el carril bus-VAO per a tots els vehicles d’entrada a la ciutat—, uns dos quilòmetres d’aturades a la C-33 i uns dos quilòmetres de circulació lenta amb aturades a la C-17, tot en sentit d’entrada a Barcelona.

La ronda del Litoral s’ha reobert completament cap a un quart de deu d’aquest divendres al matí, després d’estar tallada gairebé dues hores.