t10 2020 caducidad

La T-10 desapareix a partir de l’1 de gener del 2020. Els usuaris del transport públic que encara tinguin viatges sense utilitzar de targetes T-10 a data d’1 de gener del 2020 podran utilitzar la targeta fins al 29 de febrer, com a títol multipersonal. Passada aquesta data, quedarà caducada.

En un primer moment, l’ATM va anunciar que la targeta es podria bescanviar per títols unipersonals (com la T-Casual, la substituta natural de la T-10), o bescanviar-la per l’import dels viatges no utilitzats als punts d’atenció de TMB. Tot això ha quedat anul·lat. L’ATM simplement permet bescanviar els títols que no han estat estrenats fins el 30 de juny de 2020.

🚇 Quines són les noves tarifes per a TMB 2020?

L’ATM ha transformat les tarifes i títols del transport públic. Ha eliminat la T-10, la T-Mes i la T-50/30 i ha creat la T-Casual, la T-Usual i la T-Familiar. El bitllet senzill val, a partir del 2020, 2,40 €. Consulta la resta de les tarifes i targetes que pots utilitzar al metro, bus, TRAM, FGC i Rodalies.

Quin títol triar: la T-Casual o la T-Usual?

La T-Casual és un títol unipersonal i substitueix la T-10, amb 10 viatges. La T-Usual és unipersonal, va associada al DNI i permet fer viatges il·limitats durant 30 dies. Segons els viatges que facis cada mes et surt més a compte una que l’altra. Calcula quina targeta t’interessa més.

Què és la T-Familiar?

Entra en funcionament l’1 de març del 2020 i està enfocada a famílies de fins a quatre membres. Inclou vuit viatges i caduca al cap de 30 dies de la primera validació. Més detalls de la T-Familiar.