Cabify ha anunciat aquest dimecres que a Barcelona ja es poden reservar motocicletes elèctriques a través de la seva aplicació mòbil. La posada en marxa del nou servei ha estat possible gràcies a un acord amb l’empresa MOVO i, segons la companyia, d’aquesta manera els usuaris tenen “l’opció de seleccionar la forma de mobilitat que millor s’adapti a les seves necessitats des d’una mateixa plataforma”. A més, afegeixen que aquesta aposta reforça el compromís de Cabify per la mobilitat a la nostra ciutat.

Una flota de 500 motos

El president de Cabify a Europa, Mariano Silveyra, ha assegurat que està molt satisfet de poder ampliar el radi d’actuació i incorporar la micromobilitat en una ciutat de referència com Barcelona. “Està entre els nostres objectius oferir als usuaris una aplicació que sigui veritablement multimodal i que entengui la mobilitat com un servei inclusiu”, ha afegit. De moment el servei tindrà una flota de 500 motos, però el número podria anar en augment. Tot depèn de l’acollida que tingui  i de les limitacions que podria suposar el decret de l’Ajuntament que regula l’activitat de motos i bicicletes d’ús compartit a la nostra ciutat.

20 cèntims per minut

Com ja passa amb altres serveis de mobilitat compartida, els usuaris podran reservar la moto per minuts. En aquest cas, la tarifa de llançament és de 20 cèntims el minut, un preu una mica per sota del que ofereixen altres empreses de motos que operen a Barcelona.