Es diu Grand Tour,  és una bicicleta elèctrica

amb plaça per a quatre persones (dos adults al darrere i dos menors al davant) i ahir es va veure circulant per la vorera del passeig de Gràcia, entremig dels vianants amb el risc que això pot comportar. Aquesta infracció que va trobar ressò a les xarxes socials via Twitter.

Segons, la responsable del negoci on es va llogar aquest vehicle, Sandra Maita, els turistes reben explicacions clares sobre  la normativa però un cop surten de la botiga no tenen cap manera de controlar-ne l’incivisme. Els expliquen per on poden anar i per on no. Saben que han de circular pels carrils bici, cap a la platja, a la zona del passeig Marítim, o bé cap a la Ciutadella, i en tots els casos els insisteixen que han de deixar un metre de distància amb els vianants.

La normativa que regula la circulació d’aquests vehicles s’ha aprovat inicialment i està en espera de l’aprovació definitiva al consistori. Segons el departament de Mobilitat, si la Guàrdia Urbana veu un comportament com el d’ahir, sanciona el conductor del vehicle.