Imatge d'un Bicibús. Foto: ACN
Imatge d'un Bicibús. Foto: ACN

Els impulsors del Bicibús, el projecte per anar en bici a escola en grup a Barcelona, agafa embranzida i estrenarà una ruta, que s’afegirà a la que ja circula des del Mercat de Sant Antoni. Un grup de famílies iniciaran el recorregut des de la plaça del Doctor Letamendi per enfilar els carrers de Mallorca o Aragó per la calçada, en un circuit que encara han d’acabar de tancar.

Pendents de tancar el recorregut final de la ruta

En els propers dies les famílies es reuniran amb la Guàrdia Urbana per dibuixar la ruta final. De moment, es treballa perquè les dues rutes (la de Sant Antoni i Letamendi) es trobin a la confluència dels carrers de Provença i Entença. I des d’aquí un brancal s’adreçarà a l’Escola Auró, una de les recents incorporacions a la iniciativa.

El vial està pensat per integrar les famílies de l’Escola Llorers, que volen sumar-se al projecte, i també de l’IPSI, que també hi han mostrat interès. En les últimes setmanes, el Bicibús no ha parat de créixer amb edicions rècord amb més de 200 participants. En formen part les escoles Joan Miró, Xirinacs, Diputació i Entença.

El primer bicibús es va estrenar a Sarrià a l’abril i al setembre va arrencar la ruta per l’Eixample.