Més infants han arribat aquest divendres en bici a l’escola. La sisena edició del bicibús escolar de l’Eixample ha estrenat l’ampliació del recorregut per arribar a quatre escoles. La ruta nova inclou un desviament per arribar a l’Escola Diputació.

Amb aquesta ampliació ara el bicibús dels divendres porta els infants a quatre escoles de la Nova Esquerra de l’Eixample: les escoles Entença, Xirinacs, Joan Miró i Diputació.

Alguns dels participants han volgut immortalitzar el primer dia d’aquesta ampliació captant el moment en què el bicibús s’ha bifurcat per començar la segona i nova ruta cap a l’Escola Diputació.

El bicibús no deixa indiferent a ningú. Transforma, a primera hora del matí, carrers plens de cotxes en un gran carril ciclista on pedalen infants i també algunes famílies. Alguns veïns aprofiten per gravar-ne imatges i penjar-les a les xarxes.

Els participants estan molt satisfets amb aquesta iniciativa, que ha tingut ressò mundial. A través de les xarxes animen a les famílies a afegir-se al bicibús de l’Eixample o crear-ne de nous.