recorregut Barcelona Triatló 2018

El Barcelona Triathlon provoca afectacions de trànsit a la ciutat des de primera hora del matí d’aquest diumenge, 7 d’octubre. Les restriccions han començat a les 7.30 h i s’allargaran fins a les 15 h en diversos punts de la ciutat, ja que la prova d’atletisme i la ciclista tenen recorreguts diferents.

La prova més multitudinària: El Barcelona Triatló, el més multitudinari de tot l’estat

La ronda del Litoral serà una de les vies que concentrarà més afectacions. En aquest sentit, la sortida 23 (en ambdós sentits) i 24 (sentit Besòs) estaran tallades i no es descarta, en cas de necessitat, fer el mateix a la sortida 22. A més, la circulació pel tram de la ronda del Litoral comprès entre la plaça dels Voluntaris i Josep Pla també se suprimirà.

D’altra banda, el recorregut de la cursa afectarà el passeig de Garcia Faria i, per tant, també quedarà restringit a la circulació en aquest punt des de Josep Pla.

La Guàrdia Urbana invertirà el sentit de circulació del carrer de la Jonquera, en el tram comprès entre el carrer del Perelló i el passeig de Taulat, per tal de donar sortida als vehicles dels carrers de Perelló i de Vidal i Valenciano.

Pel que fa al servei de bus, una vintena de línies desviaran recorregut o bé quedarà limitat. A més, nou estacions del Bicing estaran fora de servei.