La inversió total de l’any en aquest apartat ha estat de 3,1 milions d’euros. Els carrers de Barcelona han renovat un total de 90.545 metres quadrats de paviment, els quals s’han asfaltat amb aglomerat sonoreductor, un fet que contribueix a millorar la seguretat viària i a reduir la contaminació acústica.

Aquest cap de setmana es pavimenta el carrer d’Entença, entre l’avinguda de Josep Tarradellas i el lateral mar de la Diagonal. En total es cobriran 9.520 metres quadrats amb paviment sonoreductor, fet que comportarà diverses alteracions de trànsit: entre les 8 i les 16 h d’aquest dissabte la calçada estarà tallada a la circulació de vehicles. Els vehicles -inclosa la línia 66 de TMB- es desviaran per l’avinguda de Josep Tarradellas, l’avinguda de Sarrià, la plaça del Doctor Ignasi Barraquer i la travessera de les Corts.

De cara a la recta final de l’any, l’Ajuntament ha planificat una sèrie de noves actuacions, aprofitant en alguns casos l’aturada per vacances de les escoles. A Sarrià – Sant Gervasi el 21 de desembre es pavimentarà el carrer de la Capella de Can Caralleu (dissabte 21) i el 7 de gener els carrers de Teodora Lamadrid (entre passeig de Sant Gervasi i Rubinstein) i Rubinstein (entre Teodora Lamadrid i Buscarons). A Sants-Montjuïc es pavimentarà el carrer del Polvorí, entre l’avinguda del Marquès de Comillas i el carrer de Segura. Els treballs es faran el 19 i 20 de desembre.

Els treballs al triangle Comtal – Magdalenes – Via Laietana, a Ciutat Vella, s’han aturat fins després de festes per tal de facilitar la campanya comercial de les botigues de Barna Centre.