L’Ajuntament ha començat a col·locar bancs de pedra al carrer del Consell de Cent, al tram que s’ha pacificat (entre els carrers de Rocafort i Girona) per ampliar l’espai de passeig per als vianants. Així, s’evita l’estacionament de vehicles, que des que es va estrenar aquesta nova àrea groga, la utilitzaven com a zona de càrrega i descàrrega.

De fet, aquest dimecres al matí, encara hi hem trobat molts vehicles aturats, sobretot en els trams del carrer on encara no hi ha bancs instal·lats. L’Ajuntament ha explicat a betevé que els bancs restants es col·locaran properament.

Furgoneta Consell de Cent

Els qui sí s’aturen són, sobretot, transportistes que aprofiten aquest nou espai per a vianants com si fos una zona de càrrega i descàrrega. Molts argumenten que el consistori els està deixant sense llocs on aturar-se i no tenen alternativa. També s’hi paren responsables de negocis del carrer. Alguns hi tenien un gual i ara no saben com actuar.

Trams pacificats als carrers de Girona i Rocafort

Com ja va anunciar l’Ajuntament, el carrer de Girona també s’ha pacificat i s’hi ha ampliat l’espai per a vianants, eliminant l’aparcament de la vorera Besòs i un dels carrils de circulació. Ha estat, concretament, al tram entre la Diagonal i la Gran Via. El dia dos de juny començaran els treballs per fer el mateix al carrer de Rocafort, també al tram entre la Diagonal i la Gran Via.