accident bus Gran Via

Un autobús de la línia H12 de TMB ha xocat contra una marquesina d’una parada d’autobusos a la Gran Via amb el carrer del Comte d’Urgell. Arran de l’incident, hi ha dues persones ferides lleus a causa dels vidres que han caigut de la marquesina. Un dels ferits ha estat atès a l’hospital. El conductor i els viatgers que anaven dins de l’autobús han resultat il·lesos. S’investiguen les causes del xoc.

accident bus Gran Via

El vehicle ja ha estat retirat del lloc de l’accident. Tot i això, dos carrils bus s’han hagut de tallar al trànsit momentàniament i no hi poden circular vehicles.

A causa de l’accident dues línies d’autobús, l’H12 i la 52, han hagut de ser desviades del recorregut habitual. La parada on s’ha produït la topada ha quedat inhabilitada. La línia H12 fa el recorregut des del Gornal i fins a la Verneda.

Últims accidents amb autocars

El 10 de febrer una vianant va morir atropellada per un autocar a la Gran Via, entre els carrers de Villarroel i Casanova. La víctima tenia 70 anys. Dies després, el 17 de febrer, el conductor d’un patinet va resultar ferit lleu després de xocar amb un autobús al carrer del Dos de Maig. A finals de desembre del 2021 un autobús de TMB va atropellar una vianant al carrer de Cartagena, que va resultar ferida greu.