Els autobusos de la línies 122 i V27 passen per davant de la parada del Mercat de la Mercè però no s’hi aturen. És una de les parades anul·lades arran de l’entrada en funcionament de la nova línia de la xarxa ortogonal. Els veïns diuen que, quan surten carregats del mercat, han de caminar un bon tros fins a la primera parada d’autobús que funciona.

L’Ajuntament ja els ha dit que revisarà aquesta situació i que en 15 dies estarà resolta. Però els veïns no s’ho creuen. “Aquesta situació ja fa cinc mesos que dura, ens diuen que ho arreglaran i no ho fan, no ens ho creurem fins que no veiem que està solucionat”, diu el president de l’Associació de Veïns del Turó de la Peira, Antonio Silva.

Davant d’això, desenes de veïns s’han reunit avui davant del mercat per reivindicar que reobrin les parades. I han aturat durant 10 minuts un autobús de la línia 122 i un altre de la V27 davant de la parada anul·lada. Esperen que, en poc temps, aquesta parada torni a ser normal i no s’hagi de fer mitjançant una manifestació.