atropellament bus travessera gracia barcelona accident

Un autobús de la línia L27 de TMB ha atropellat un vianant a la travessera de Gràcia de Barcelona. L’accident s’ha produït a l’altura del carrer d’Aribau, al barri de Sant Gervasi – Galvany, pels volts de les 9.30 h. Es tracta d’un punt on els autobusos circulen en sentit contrari, en un carril segregat dels vehicles que van cap a l’altra direcció. El ferit ha estat traslladat a un centre sanitari en estat menys greu.

Ara per ara, es desconeixen els motius de l’atropellament, que ha obligat a tallar momentàniament un tram de la travessera de Gràcia i desviar busos. La situació ja està normalitzada a la zona i la Guàrdia Urbana de Barcelona farà un atestat del cas. En qualsevol cas, des de TMB apunten que el bus “circulava correctament” quan el vianant ha creuat.

Altres accidents amb busos implicats a Barcelona

Aquest no és el primer accident amb un autobús implicat que s’ha viscut a Barcelona els darreres mesos. El 8 de maig un vehicle de TMB va atropellar una dona a la Gran Via i li va causar fractures a les dues cames. I unes setmanes abans, l’11 de març, betevé també es va fer ressò de l’accident que hi va haver entre Esplugues i Cornellà quan un autobús va caure en unes obres.  

El sinistre més greu, però, va ser el 24 de setembre del 2023, quan una dona va morir atropellada per un bus de TMB a la Rambla.