Renfe servei rodalies

Els passatgers d’un tren direcció a Tortosa de la Línia R16 han estat gairebé una hora aturats al túnel entre les estacions de passeig de Gràcia i Sants. El tren s’ha avariat, segons Renfe a les 18.21 h, malgrat que alguns viatgers consultats per betevé asseguren que l’avaria ha estat bastant abans.

“El tren ha sortit a les 17.43 h de l’Estació de França, a les 18.03 hauríem d’haver arribat a Sants i no ho hem fet fins a les 19.13” ha explicat un usuari a betevé. Segons aquest viatger, el tren ha trigat una hora i mitja a fer un trajecte que en principi es fa amb uns minuts. Un cop remolcat el comboi avariat a Sants, Renfe ha fet baixar els viatgers per canviar de tren, d’on n’ha sortit finalment a les 19.43.

A través de les xarxes socials els viatgers s’han queixat de falta d’informació i que durant aquest temps d’espera dins dels túnels s’han quedat diverses vegades sense llum.

Des de Renfe han explicat que aquesta avaria ha provocat retards d’entre 30 0 45 minuts a diverses línies de rodalies, com l’R2 nord i sud o l’R11, R14, R15 i R16.