Els treballs d’asfaltat comencen pel costat Besòs per deixar lliure tan aviat com sigui possible el gir del carrer del Comte de Salvatierra. Les obres només deixaren operatiu un carril de circulació. Tot i que en general el trànsit és fluid, en alguns moments s’acumulen els vehicles creant retencions puntuals. Per això es recomana utilitzar itineraris alternatius per evitar retencions. També quedarà anul·lada la parada d’autobús que es troba al costat del Círculo Ecuestre.

La reforma d’aquest tram del carrer de Balmes, entre la travessera de Gràcia i la Diagonal, va començar fa mesos i estarà enllestida al febrer. Just abans de Nadal, es va tallar un matí al trànsit per col·locar-hi la capa intermèdia d’asfalt, però la definitiva es va deixar per a aquest diumenge per tal de minimitzar-ne l’afectació viària durant les festes.

L’any passat ja es van acabar de reformar els trams del carrer de Balmes compresos entre la plaça de Molina i la travessera de Gràcia i entre Aragó i Gran Via de les Corts Catalanes. Això ha permès ampliar les voreres i xamfrans, renovar la calçada i instal·lar nous fanals. Amb aquestes obres es dóna continuïtat a la reforma del carrer de Balmes que ja va començar abans del 2010.