aparcar cotxe Barcelona

Aparcar a Barcelona sol ser un maldecap per a molts conductors. Un problema que varia molt en funció del barri de la ciutat on busquem un lloc per estacionar el cotxe. Segons l’apliació EasyPark, el Poblenou i Montjuïc són les dues zones de Barcelona amb més facilitat per trobar-hi aparcament. El carrer de Rosa Sensat, a la Vila Olímpica del Poblenou; el carrer de Font Florida i el carrer de la Font-Trobada, a Montjuïc, són les vies on és més fàcil aparcar a Barcelona.

Aparcar a prop de l’estació de Sants, missió impossible

El lloc on és més difícil és aparcar a Barcelona és als voltants de l’estació de Sants. Concretament, el carrer del Callao i el carrer de Tarragona són els indrets on més complicat ho tenen els conductors per estacionar el cotxe a la ciutat. El podi d’aquest rànquing de carrers amb menys possibilitats de trobar lloc d’aparcament el completa el carrer de Constança, situat a les Corts.

Més de tres mesos buscant aparcament

L’estudi estima que els conductors es passen una mitjana de 2.500 hores de la vida buscant aparcament. Una xifra que equival a més de tres mesos conduint mentre cerquem lloc per aparcar. Una altra dada molt rellevant és que el 30 % del trànsit a les ciutats el generen vehicles que estan buscant lloc per aparcar.