Les places d’àrea verda destinades exclusivament per als residents canviaran de disseny. La propera setmana es començaran a repintar de color blanc. El motiu d’aquest canvi sorgeix arrel dels suggeriments que han fet els ciutadans i els usuaris de l’AREA. Segons l’Ajuntament, l’objectiu és fer més entenedora la senyalització d’aquests aparcaments que poden provocar alguna confusió amb les places verdes que permeten aparcar als vehicles que són forans en els horaris de regulació.

Hi ha zones exclusives per a residents als districtes de Ciutat Vella, al nucli antic de Gràcia, al nucli antic de Sarrià i al barri de Camp de l’Arpa. Recentment s’han creat places d’aparcament per a residents als carrers de Gran Vista i Mühlberg, al Carmel i ja han estat pintades de blanc. De totes aquestes àrees, el barri de la Barceloneta i la zona del Born tenen un horari especial per a residents de 24 hores, mentre que la resta de places exclusives funcionen entre les vuit del matí i les vuit del vespre.

El canvi d’imatge es farà entre el 30 d’abril i el 6 de juny

  • A la Vila de Gràcia l’actuació es farà entre el 30 d’abril i el 9 de maig
  • Al nucli antic de Sarrià el 10 de maig
  • Al barri de Camp de l’Arpa del Clot entre l’11 i el 17 de maig
  • Al districte de Ciutat Vella es farà entre el 17 de maig i el 6 de juny

Actualment hi ha 50.000 residents que gestionen els seus tiquets d’estacionament amb l’aplicació mòbil ONaparcar Residents. Això els permet expedir el tiquet des de l’aplicació i sense necessitat d’haver-se de dirigir a un parquímetre.