L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Mas Casanovas, al barri del Baix Guinardó, ha demanat a l’Ajuntament que revisi els treballs de millora que s’han fet a l’accés al centre dins el projecte de pacificació Protegim les escoles. Es tracta d’un programa que potencia la pacificació del trànsit al voltant de les escoles i en millora i amplia els accessos i les zones d’estada per als veïns i vianants.

Tot i això, des de l’AMPA de l’Escola Mas Casanovas consideren que l’obra que s’hi ha fet just a la porta és insuficient. Reclamen que el carrer sigui de plataforma única i se senyalitzi la prohibició que els vehicles de mobilitat personal passin per la vorera.

No està anivellat entre la vorera i el carrer, hi ha un perill que un nen es pugui fer mal. Després tenim el supermercat del costat que surt el camió en hores d’escola, per tant, hi ha un perill i també motos i patinets que passen per la vorera
Vanessa Gasull, AMPA Escola Mas Casanovas

El programa Protegim les escoles

L’Escola Mas Casanovas està ubicada al carrer de Mas Casanovas, just per sota de la ronda del Guinardó i entre els carrers de Los Castillejos i Cartagena. Està, a més, a tocar de l’Hospital de Sant Pau. És un entorn amb trànsit de vehicles i, per això, la comunitat educativa del centre va demanar entrar al programa Protegim les escoles amb el qual l’Ajuntament està duent a terme actuacions per pacificar els accessos de diferents escoles de la ciutat.