incidencies metro barcelona

Ets usuari habitual de la línia R4? Com a conseqüència del descarrilament d’un tren d’aquest dimarts al matí el tram de la línia R4 comprès entre Manresa i Terrassa no es troba operatiu. El tall afecta les parades de Terrassa, Sant Miquel de Gonteres – Viladecavalls, Viladecavalls, Vacarisses-Torreblanca, Vacarisses, Castellbell i el Vilar – Monistrol de Montserrat, Sant Vicenç de Castellet i Manresa.

Per això, t’expliquem quines alternatives de transport públic tens si t’has de desplaçar entre Barcelona i aquestes poblacions afectades:

Terrassa-Manresa

  • Rodalies: Servei de transport alternatiu per carretera. A Terrassa i Manresa surten autobusos cada 30 minuts, és a dir, a la mateixa hora que ho fan els trens habitualment en aquestes parades. El que no es pot garantir, segons Rodalies, és el temps de trajecte amb les aturades a cada poble i ciutat, ja que el transport per carretera és més lent.

Barcelona (plaça d’Espanya) – Manresa

  • FGC: Si t’has de desplaçar des de Barcelona fins a Manresa o les poblacions afectades com Castellbell i el Vilar i Sant Vicenç de Castellet, ho pots fer a través de l’R5 o l’R50 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Connecten la plaça d’Espanya de Barcelona amb Manresa passant per aquests pobles. 

Barcelona (des del centre o la Zona Universitària) – Manresa

  • Autobús directe: També es pot optar per anar des de Barcelona fins a Manresa en autobús directe. Aquesta opció dona la possibilitat d’agafar l’autobús a la Zona Universitària, a la ronda de la Universitat o al Palau Reial. Aquesta opció és el bus e22.

Què connecta amb la plaça d’Espanya (Barcelona)?

Hi ha diversos transports públics que permeten arribar a la plaça d’Espanya, des d’on es pot agafar l’R5 i l’R50. Són aquests: L8, S3, S4, S8, S9, R6 i R60, i també les línies de metro de Barcelona L1 i L3.

No en tens prou amb aquestes alternatives de transport públic? Consulta el plànol complet de la xarxa de transport públic amb totes les opcions aquí.