L’Albert Setó viu a Cerdanyola del Vallès i treballa a betevé. Per arribar a la feina, agafa l’autobús fins a Fabra i Puig i baixa a peu fins al Poblenou. Assegura que camina cada dia entre unes tres hores i que des que va començar a prendre-s’ho seriosament deu haver fet uns 75.000 quilòmetres a peu. Això significa que podria haver anat i tornat al Japó i a Moscou. El periodista esportiu anima la resta de ciutadans a caminar, ja que no només es fa un bé al planeta sinó que també es descobreixen coses que no es veuen quan es va en cotxe o en bicicleta.

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Altres opcions per moure’s per la ciutat” color=”black”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][card btv_post_id=”455513″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][card btv_post_id=”452958″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][card btv_post_id=”455646″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row]

Caminar a prop de la calçada fa inhalar més partícules contaminants, per això l’Albert opta per anar a prop dels edificis i aturar-se 5 metres abans d’arribar a un semàfor. D’aquesta manera redueix fins a un 20 % la quantitat de gasos que inhala. Precisament, per tal de millorar la qualitat de l’aire de la nostra ciutat, l’Ajuntament i diverses entitats han programat fins a un centenar d’activitats amb motiu del Dia sense Cotxes, que se celebrarà aquest 22 de setembre a la via Laietana.