Obrim carrers

L’Ajuntament de Barcelona ha cancel·lat el tall de trànsit d’aquest cap de setmana al carrer Gran de Gràcia per recomanació de la Guàrdia Urbana. La policia municipal ha demanat suspendre l’Obrim carrers (així és com s’anomena l’activitat) per motius de seguretat, després que s’hagi convocat una concentració dissabte a les 19 h a la plaça de la Universitat en suport de Pablo Hasél. També s’ha convocat per diumenge una acció artística reivindicativa a les 12h als Jardins de les Tres Xemeneies.

La recomanació de la Guàrdia Urbana arriba després de tres nits consecutives d’aldarulls a la ciutat amb barricades i contenidors cremats, diverses persones detingudes i també ferides. El cost de les destrosses del mobiliari urbà ja supera els 650.000 euros.

Es manté el tall de trànsit a Sants – Creu Coberta

El tall de trànsit de l’Obrim carrers afecta Gran de Gràcia cada dissabte i diumenge de 9 a 20 h. En el mateix horari es talla el trànsit a l’eix dels carrers de Sants i de la Creu Coberta on sí que es mantindrà l’Obrim carrers aquest cap de setmana. Aquests carrers queden més lluny de l’àmbit on hi ha previstes mobilitzacions.