Obrim carrers

Durant els caps de setmana dels mesos de juliol i agost no hi haurà restriccions de trànsit al carrer Gran de Gràcia i a l’eix Creu Coberta. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aquestes restriccions de circulació s’ajornaran fins al cap de setmana del 4 i 5 de setembre. Per tant, aquest cap de setmana (26 i 27 de juny) serà l’últims en què es tallarà el pas als vehicles.

El programa Obrim carrers es va posar en marxa a principis del 2020, però va quedar interromput per la irrupció de la covid-19. A l’octubre es va reiniciar, amb l’objectiu de guanyar espais nous de passeig i de lleure per a la ciutadania i reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials. Des de llavors, i durant tots aquests mesos, els dissabtes i diumenges de 9 a 21 h s’ha restringit el pas de vehicles a l’eix Creu Cobert, entre la plaça d’Espanya i el carrer Arizala, i a Gran de Gràcia, entre el carrer de Nil Fabra i la plaça de Nicolás Salmerón.

Tot i això, en aquests espais s’ha garantit el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda. També s’ha permès accedir als aparcaments de la zona.