Obres estiu Barcelona 2020

Un any més, un gran nombre d’obres que es fan a la via pública es fan durant el període d’estiu. Així ho ha coordinat l’Ajuntament, mitjançant el Comitè d’Obres i Mobilitat. L’objectiu és aprofitar el període de vacances per realitzar les intervencions i així aprofitar l’època de menor mobilitat viària.

La majoria d’intervencions són de curta durada i serviran per pavimentar diverses vies de la ciutat. Per exemple, la plaça d’Alfons Comín. En aquest espai, les tasques es faran el 7 i 8 d’agost al costat muntanya de la plaça, entre la incorporació del carrer d’Esteve Terrades i l’entrada de la ronda número 6, sentit Llobregat. Els treballs afectaran el trànsit de la plaça i diversos carrers adjacents.

També s’hi pavimentarà el túnel de Maria Cristina i de la ronda del General Mitre, a la ronda del Mig. Les obres es faran el cap de setmana del 8 i 9 d’agost, i comportaran el tall total dels dos túnels. Durant els dos dies, es faran els desviaments corresponents, tant en sentit descendent pel lateral de la ronda del General Mitre com en sentit ascendent per la sortida de la ronda del Mig a la Diagonal.

Treballs a la via Laietana

A més, del 3 d’agost al 4 d’octubre es realitzaran els treballs a la via Laietana, que comportaran afectacions puntuals a la mobilitat. Les intervencions es faran tant a les voreres com a la calçada per poder fer cales i inspeccions vinculades al manteniment dels serveis de la via. En calçada, els treballs es faran durant vuit caps de setmana, des del 8 i 9 ‘agost fins al 3 i 4 d’octubre.